16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    13
  • Переглядів:
    102984
  • Візитів сьогодні:
    863
  • Візитів всього:
    53698
Новини

Святкова зустріч у територіальному центрі напередодні Міжнародного дня сім’ї

Навесні багато свят, причому, не лише професійних, а й загальнолюдських - близьких всім і кожному. Але безперечно, День великої Перемоги, День матері та День сімї – свята  найбільш зворушливі.

Наше життя починається з матері – найріднішої найближчої нам людини. Материнська любов не знає страху, сумнівів, розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею.З відчуття любові до матері починається любов до землі, до своєї родини, батьківщини.

Тому саме на передодні Міжнародного дня сім’ї у Ніжинському територіальному центрі відбувся тематичний захід якій підготували представники благодійної організації «Краще життя».Багато теплих слів було сказано на адресу наших ветеранів, колективу - від гостей та молоді. Стіни нашого закладу прикрасили  роботи  юних художників «Моя родина».

Радості й душевного тепла присутнім  додали чудові пісні у виконанні Сергія Євтуха,Тетяни та Валерія Бегас.  Завідуюча бібліотекою філіалу №2 Ніжинської міської ЦБС Івасенко Ніна Іванівна привітала всіх присутніх з травневими святами і подарувала власноручно виготовленні маки пам’яті. По завершенню зустрічі всі разом заспівали пісню «Дім в якому ми зростаємо».





 

Стаття прочитана 27 рази