16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    32
  • Переглядів:
    3060942
  • Візитів сьогодні:
    750
  • Візитів всього:
    1338981
Новини

Баскетбольна команда «Ніжин» стала володарем «Кубку Роменського міського голови»

На свято «Дня захисника України» та «Дня Українського козацтва» в м. Ромнах, що на Сумщині, відбувся турнір з баскетболу, де вже стало традицією збирати  велику кількість команд з північного регіону нашої країни. Змагання такого формату об’єднують не лише гравців  міст та містечок  Сумської області, але і любителів та професіоналів із сусідніх областей, таких як: Київської, Харківської, Чернігівської, Полтавської тощо.


Головний суддя змагань, суддя Федерації баскетболу України Ігор Борсук оголосив умови турніру  та побажав усім командам вдалих виступів та перемог.  «Кубок Роменського міського голови» розпочався грою між командами БК_Ромни та БК_Ніжин. Фаворитом даної пари вважали звичайно господарів цих змагань. Гра насправді видалась видовищною і результат  здивував усіх присутніх. В запеклій боротьбі, з перевагою лише в три очки  перемогу отримала команда з міста Ніжина. Після перемоги над однією з найсильніших команд турніру, ніжинських баскетболістів вже не змогли зупинити ні злагоджені дії суперників, ні досвід  гравців з команд першої та вищої ліги України. Баскетбольна команда «Ніжин» впевнено перемагала своїх суперників один за одним, та без великих зусиль змогла в фіналі здолати супротив команди  БК_Конотоп та стати переможцем «Кубку Роменського міського голови» з баскетболу. З подивом та захопленням міський голова міста Ромни Салатун Сергій Андрійович вручив кубок переможцям змагань, адже однією «п’ятіркою»  без замін  ніжинські баскетболісти змогли здолати супротив більш досвідчених гравців.


Отже, за результатами ігор «Кубку Роменського міського голови»  перше місце  отримала  «БК_Ніжин», друге – БК_«Конотоп», третє місце посіла команда «Імпульс» м. Шостка. Вітаємо баскетбольну команду «БК_Ніжин» зі здобутим досягненням  та бажаємо в подальшому успіхів та перемог.



 

Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»

Ніжинської міської ради


 

Стаття прочитана 27 рази