16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    27
  • Переглядів:
    2818885
  • Візитів сьогодні:
    1687
  • Візитів всього:
    1245178
Новини

Ремонт доріг у Ніжині продовжується

Виділені сесією міської ради кошти на ремонт доріг продовжують реалізовуватися на просторах міста. На сьогодні окрім нових відрізків доріг по вул. Редькінська, Березанська та Авдіївська, ремонт дорожнього покриття зроблено по пров. Шкільному, вул. Козача та вул. Гончарна. На власні очі пересвідчитися щодо якості зроблених доріг приїхав міський голова Анатолій Лінник та начальник управління УЖКГ Анатолій Кушніренко.





Численні вибоїни поміж будинків та біля під`їздів мікрорайону по вул. Синяківська старанно пройдені фризою та засипані новим асфальтом. Роботи ще продовжуються, та місцеві жителі уже висловлюють своє захоплення новими відремонтованими дорогами та радіють, що шлях від будинків став набагато безпечнішим та рівнішим.







Окрім вищезгаданих районів планується відремонтувати дорожнє покриття по вул. Незалежності та тротуари на мостах через р. Остер.

Дуже приємно, що Ніжин готується зустрічати гостей Покровського Ярмарку не тільки яскравою концертною програмою, а й відремонтованими дорогами. 


Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради


Стаття прочитана 94 рази