16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    165
  • Переглядів:
    2821960
  • Візитів сьогодні:
    3453
  • Візитів всього:
    1246936
Новини

Конкурс інноваційних та технологічних проектів у агросфері «AGRO CHALLENGE» (Раунд 2)

Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє про Конкурс інноваційних та технологічних проектів у агросфері «AGRO CHALLENGE» (Раунд 2).

Акселератор Agro Challenge спільно з Аграрною конфедерацією України за підтримки Міністерства аграрної політики України оголошує другий раунд набору інноваційних проектів в агросфері для малого та середнього бізнесу, який триває з 10 вересня по 01 листопада.

Протягом цього строку всі бажаючі без вікових або інших обмежень можуть подати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі проектів на сайті.

Акселератор AGRO CHALLENGE почав роботу в червні 2016 року. Перший етап відбору проектів до грантового фонду тривав із червня по вересень. На конкурс було подано 69 заявок зі всієї України.

Подання заявки за посиланням .

Переможців ROUND 1 буде оголошено 13 жовтня в рамках V Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016».

Грантовий фонд інноваційного розвитку аграрного сектору України, надає безповоротну фінансову допомогу молодим інноваційним проектам (стартапам) у таких пріоритетних напрямках, як рослинництво, тваринництво, інноваційні розробки або комп’ютеризація в АПК, переробка с/г продукції, меліорація, садівництво, енергозберігаючі технології, с/г машинобудування, моделі сучасного села, виробництво комбікормів, добрив, с/г техніки, молочна промисловість, аналіз ґрунтів і посівів, електронна комерція та ін.

Фонд створений для фінансування ІТ-інноваційних та перспективних проектів на ранніх стадіях розвитку, наповнення якого здійснюватиметься за рахунок компаній та меценатів, зацікавлених у розвитку інновацій в агросекторі.

Кожна проектна заявка проходить багаторівневу експертизу: оцінка експертами агробізнесу та інвесторами, презентація проектів наживо, розгляд грантовою комісією.

Використання інноваційних систем ведення сільського господарства дозволить збільшити прибутки агропромислових підприємств до 15%, а можливість безпосередньо впливати на зростання економічних показників, покращення якості та екологічності виробництва і продуктів робить проект унікальним та безумовно корисним для кожного громадянина.

Детальна інформація: +38 066 774 28 03, Юлія Бистрова [email protected]

Фінал конкурсу ROUND 2 відбудеться у грудні 2016 року.

Додаткова інформація  http://gurt.org.ua/news/grants/34432/

 Департамент економічного розвитку 

Чернігівської обласної державної

адміністрації

Стаття прочитана 11 рази