16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    32
  • Переглядів:
    3237051
  • Візитів сьогодні:
    1577
  • Візитів всього:
    1396287
Новини

Традиційна серпнева конференція працівників освіти

26 серпня 2016 року в приміщенні Ніжинського будинку дітей та юнацтва відбулась традиційна серпнева конференція працівників освіти, у якій також взяли участь міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, секретар міської ради Валерій Салогуб, голова міського комітету профспілки працівників освіти Володимир Сорокін, начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко.

Конференція розпочалась із виступу міського голови. Анатолій Лінник подякував освітянам за високі досягнення та вручив подяки педагогічним працівникам. З вітальним словом також виступив Валерій Салогуб.

Після цього учасники конференції розпочали обговорення підсумків роботи освітньої галузі за минулий навчальний рік та планів на наступний. З доповіддю виступив начальник управління освіти Станіслав Крапив`янський. З текстом доповіді можна ознайомитись нижче:

Доповідь «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної .освіти у 2015-2016 навчальному році та  завдання на 2016-2017 навчальний рік»

Завершився захід покладанням квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку.









Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

Стаття прочитана 153 рази